<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Evelyn De Cock

Evelyn De Cock

Aloha 🌴👋 Ik ben Evelyn De Cock, 20 jaar en stapte zo’n vijf maand geleden voor het eerst Pandafish HQ binnen als stagiaire graphic design. Na het afronden van een fantastische stage, mocht ik nog wat langer deel uitmaken van het Pandafish team als jobstudent.


Wat deed je vóór Pandafish?

Voor de start van mijn stage bij Pandafish was ik druk bezig met het afwerken van mijn studies. Ik studeer Multimedia & Communicatietechnologie aan de Erasmushogeschool Brussel, een richting waarbij zowel programmeren als vormgeven aan bod komt.

Naast het studeren, verzorg ik op freelance basis verschillende projecten. Graphic design is altijd al een grote passie van mij geweest, waarin ik mijzelf verder heb kunnen verdiepen dankzij mijn richting en door mijzelf te engageren.


Hoe ben je bij Pandafish beland?

Bij mijn zoektocht naar een stage ben ik Pandafish tegengekomen op Creativeskills. Vooral de naam Pandafish sprak mij direct aan. Het kon niet anders dan dat er achter deze naam een geweldig team zat.


Wat zijn je taken?

Binnen Pandafish help ik mee op vlak van grafisch ontwerp. Samen met Mien en Tom verzorgen we al het grafisch materiaal.


Wat zijn je grootste uitdagingen?

Mijn grootste uitdagingen zijn om steeds weer met vernieuwende ontwerpen af te komen. Op het internet is er namelijk veel inspiratie te vinden en bestaan er zoveel verschillende ontwerpen voor een bepaald probleem. Het is voor mij dan ook een leuke uitdaging om steeds weer iets te ontwerpen dat afwijkt van het “normale”, de norm.


Wat spreekt je daar zo in aan?

Ik hou er van om steeds weer creatief bezig te zijn en met nieuwe ideeën op de proppen te komen. Door mijzelf telkens te pushen om te innoveren en regelmatig een uitdaging aan te gaan, probeer ik steeds met innoverende designs af te komen.


Wat doe je buiten Pandafish?

In mij vrije tijd geniet ik met volle teugen van het studentenleven. Op vacay gaan, uitgaan, een festival/concert meepikken of op schok gaan met vrienden is dan ook één van mijn favoriete bezigheden.

Meer te weten komen over Pandafish?

Related posts