<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kristof Vosters

Kristof Vosters

Ik ben Kristof Vosters, 36 jaar en partner bij Pandafish. Na een traject van 14 jaar bij mijn vorig agentschap Clickpoint, besloot ik in 2018 na een korte rustpauze mee te springen in het nieuwe verhaal van twee ex-collega’s, Jordy en Merlijn. Een erg boeiend verhaal dat zich intussen fantastisch ontwikkelt met een team van 11 toptalenten.

 

Wat deed je voor Pandafish?

Tijdens mijn studies richtte ik mijn eigen bedrijfje Clickpoint op, dat onder de vleugels van NewWorld uitgroeide tot een web- en printbureau van 8 medewerkers. Mijn rol was het algemeen management, maar eigenlijk was ik daarnaast zelf nog veel operationeel bezig met web development. Dat zorgde logischerwijs voor behoorlijk veel druk en stress, waardoor ik in 2017 na de verkoop van de hele NewWorld groep besloot een dringende rustpauze in te lassen. In die periode heb ik me georiënteerd als Data Privacy Officer voor RSC Anderlecht. Enkele maanden geleden begon het toch terug te kriebelen om de job van DPO te combineren met consultancy en het mentoren van mijn twee ex-collega’s.

 

Wat zijn je taken?

Die zijn behoorlijk divers. Naast de lopende taken voor RSC Anderlecht verzorg ik samen met Jordy het algemeen management van Pandafish. Dankzij mijn uitgebreid netwerk kan ik de kwaliteiten van het Pandafish team perfect overbrengen op bestaande en potentiele klanten. Vervolgens zorg ik ook voor de opstart binnen het team en volg ik de grote projecten met veel plezier op!

 

Wat zijn je grootste uitdagingen?

Mijn motor heeft een paar jaar boven toerental gedraaid, de uitdaging is dan ook om de nodige balans te zoeken tussen werk & privé. Daarnaast pak ik de dingen altijd graag meteen vast, en ondervind ik soms moeilijkheden om verantwoordelijkheden los te laten. Maar in het nieuwe Pandafish-verhaal ben ik omringd door een schitterend team en voel ik me best comfortabel met deze uitdagingen.

 

Wat spreekt je daar zo in aan?

Groei. Ik heb te lang stilgestaan en mezelf geen kansen gegeven om te groeien op persoonlijk vlak. Ik deed geen opleidingen meer, was te veel in de zaak bezig ipv aan de zaak te werken en was de bottleneck van mijn eigen bedrijfje. Daar wil ik nu uit stappen om zowel mijn medevennoten als de werknemers meer kansen te bieden naar de toekomst.

 

Wat doe je buiten Pandafish?

Vanalles :-) Ik heb nog een bijberoep zijnde www.wintersport.be, speel in mijn vrije tijd graag golf om helemaal tot rust te komen, kan genieten van de bergen in de winter, breng het liefst van al veel tijd door met mijn twee fantastische kindjes en zit niet graag stil. Altijd klaar voor een nieuw projectje, een brainstorm over een wild idee, een toffe babbel, you name it… Wie nodigt me als eerste uit om eens bij te praten?

Meer te weten komen over Pandafish?

Related posts