<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Nieuwe collega aan boord!

Nieuwe collega aan boord!

Hallo! Ik ben Chelsey en sinds juli maak ik deel uit van het Pandafish team. Graag stel ik mezelf even kort voor aan jullie.

Om je een idee te geven van wie ik ben, zullen we van start gaan met mijn eigen miniversie van een origin story. Ik neem jullie mee terug in de tijd naar mijn opleiding Taal- en Letterkunde, waar ik in contact kwam met marketing. Ik wist meteen dat ik ‘mijn ding’ gevonden had. Daarom ging ik op zoek naar een aanvullende studie die me hier meer over zou bijleren. Deze opleiding vond ik bij Antwerp Management School. Zij brachten me van Antwerpen naar Brazilië en van Brazilië naar New York. Na dit jaar vol verrijking, keerde ik terug naar huis om hier aan het echte leven te beginnen. Zo startte ik mijn carrière als Digital Marketing Specialist, tot ik na enige tijd besloot dat ik weer klaar was voor een nieuwe uitdaging.

Eind juni kreeg ik te horen dat deze nieuwe uitdaging zich aandiende. En zo gebeurde het dat ik op 2 juli het Pandafish team vervoegde als Project Manager. Een projectmanager, wat doet die eigenlijk? Wel, ik zal de gatekeeper worden van alle creatieve projecten. Sounds awesome, doesn’t it? Wat dit eigenlijk betekent, is dat ik mijn collega’s zal helpen om de instroom van informatie en vragen te filteren en te structureren. Nadat ik alle informatie voor een bepaald project heb ontvangen, stel ik duidelijke briefings op zodat de rest van het team duidelijk weet wat er van ons verwacht wordt. Eens we dan een idee hebben van hoe we het willen aanpakken, kan ik een timing en een budget opstellen. Het komt er dus op neer dat ik de tussenpersoon zal zijn tussen het team en de klant. 

Maar daar blijft het niet bij! Omdat bij Pandafish iedereen aangemoedigd wordt om het meeste uit zijn of haar talenten te halen, zal ik niet enkel aan projectmanagement doen. Ik neem namelijk ook de sociale mediastrategie van Pandafish zelf onder handen. Eerst op mijn to-do lijst? Een content plan! En daarna zal ik er natuurlijk ook voor zorgen dat dit plan mooi wordt omgezet naar de realiteit.

Ben jij benieuwd hoe het mij als projectmanager vergaat? Stuur ons een mailtje en wie weet werken we binnenkort wel samen aan een project!

Ben je eerder benieuwd naar mijn sociale mediaverhaal? Volg ons dan zeker op Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo blijf je helemaal up-to-date van het reilen en zeilen hier bij Pandafish!

Related posts