<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Wat doe jij zoal in het leven, Chelsey?

Wat doe jij zoal in het leven, Chelsey?

Deze week is het de beurt aan onze account executive, Chelsey, om ons een kijkje te verschaffen in haar vrije tijd.

Om een blog te kunnen schrijven over de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd, is het belangrijk om eerst even op dezelfde golflengte te zitten over wat mijn vrije tijd juist inhoudt. Ik houd er namelijk naast Pandafish ook nog een flexi-job op na. Deze voer ik uit in een supermarktje in Sint-Katelijne-Waver, waar ik vroeger als student ook vele jaren heb gewerkt.

Spar Verhavert

Mijn enige vrije dag in de week is dus zaterdag. Om mij voor te bereiden op de nieuwe werkweek, houd ik het graag rustig op zaterdagen en vul ik de dag liefst met dingen die mij energie geven. Daarom vind je me vaak in het gezelschap van vrienden of familie voor bezoekjes, etentjes, spelletjesavonden, etc.

Ook de wekelijkse grote hereniging met mijn beste vriend kan niet ontbrekenLewis

Vaak krijg ik de vraag waarom ik in godsnaam na een hele week te werken ook op zondag nog ga bijwerken. Die vraag brengt me tot hetgeen ik het liefst doe met vrije dagen: reizen en het ontdekken van andere landen en culturen. Deze interesse bracht mij ertoe om er tijdens mijn studies voor te kiezen om naar Brazilië en New York te trekken. Nu ik afgestudeerd ben, moet ik het doen met reizen als kostrijke hobby. Om deze hobby te kunnen financieren, ga ik graag in het weekend een extra dagje werken.

Washington DC

Al van kinds af gingen ik met mijn ouders elke zomer op vakantie. Daarom bezocht ik al vele plekken zowel binnen als buiten Europa. Deze traditie zet ik graag verder. Één keer per jaar staat er een grotere reis op de agenda. Verder wordt deze reis aangevuld met enkele kleinere tripjes. Ofwel zijn dit city trips waarin we steden ontdekken die we nog niet kenden, ofwel brengen de kleinere tripjes ons naar het zuiden van Spanje, waar mijn papa woont.

Vakantie

Voor mijn laatste grote trip ging ik in Januari terug naar New York, we hadden het daar inmiddels wel al gezien, maar nostalgie won het van nieuwsgierigheid deze keer. Ook de volgende kleinere tripjes zijn al gepland: een bezoekje aan mijn papa en een tripje met vriendinnen naar Dublin!

Op onze wenslijst staat ook nog een bezoek aan Japan en een roadtrip langs de westkust van de VS. Maar daarvoor moeten er eerst toch wel nog wat zondagen gewerkt worden.

Related posts