<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Wat doe jij zoal in het leven, Geoffrey?

Wat doe jij zoal in het leven, Geoffrey?

Voor alles is een eerste keer wordt vaak verteld, in mijn geval gaat het over mijn eerste blogpost! Mijn naam is Geoffrey, ik ben 26 jaar en... Nee, laten we dit niet doen, het mag toch wel iets interessanter zijn.

Waar te beginnen? Ik heb zoveel hobbies tegenwoordig dat ik de graafste, coolste, geweldigste en vooral meest formidastische eruit zal kiezen voor jullie entertainment. Bereid je maar voor, want hier zijn we weer hoor! (Als je deze Pokémon referentie herkent, ben je cool)

 

thumbnail_IMG_20190303_114856

 

Je had al kunnen denken dat ik redelijk geekie ben ingesteld. Misschien zelfs een klein beetje veel, daarom ga ik jullie meenemen in de wondere wereld van cosplay. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door deze unieke wereld vol fantasie en verbeelding waar ik sinds kort zelf in ben gerold. Mijn vriendin heeft mij misschien een heel klein beetje beïnvloed, maar dat terzijde, kuch. Op dit moment ben ik net klaar met mijn versie van de Iron Spider. Ik heb gekozen voor een mix waar je de kleuren en feel van de comics hebt en tevens het gedetailleerde design uit de MCU/films. Na bloed, zweet en tranen mag ik mezelf toch trots noemen op mijn eerste zelfgemaakte cosplay!

 

thumbnail_IMG_20190303_115610-1

 

Hiernaast heb ik samen met mijn vriendin een koppel-cosplay waar volop aan gewerkt wordt. Als Beauty and the Beast gaan we menig kinderharten veroveren overal waar we kunnen. En misschien ook wat volwassenen haha.

 

thumbnail_FB_IMG_1551684923198

 

Naast cosplay heb ik ook nog een enorme interesse in de designs van kostuums/props, etc. uit films en videogames. Ik heb namelijk een enorm arsenaal aan artbooks/referentiestukken (kuch hamsteraar van merchandise kuch) die ik dagdagelijks gebruik als inspiratie voor mijn eigen illustratief werk.

 

thumbnail_IMG_20190304_072443

 

Om mijn blogstukkie af te sluiten kies ik voor mijn grote liefde - sorry schat, het gaat niet over u - mijn twee konijntjes waar ik enorm veel van hou. Zij zijn mijn dagelijkse bezigheid vanaf ik uit mijn bed kom en vanaf ik terug ben van mijn stage. Contrary to popular belief vragen konijntjes veel tijd en moeite zodat ik dus nooit een saai moment heb thuis. Kijk eens naar deze twee lieverdjes, oooooooh ^^

 

thumbnail_IMG_20190207_231212

 

That's all folks!

Related posts