<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=501751863538653&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Wat doe jij zoal in het leven, Jimi?

Wat doe jij zoal in het leven, Jimi?

Deze week zetten we het leven en de hobbies van onze developer, Jimi, in de kijker! Benieuwd hoe hij zijn vrije tijd vult? Lees dan snel verder!

De drummicrobe had mij al vroeg te pakken. Nee, niet zo vroeg als de foto hiernaast, maar toch nog altijd op jonge leeftijd. Ik was namelijk 15 jaar toen ik eindelijk toestemming kreeg om op regelmatige basis lawaai te maken. Het duurde niet lang of ik had enkele vrienden opgetrommeld om samen een metalband te starten.

1 jarige Jimi-1

 

Één bandje werd al gauw twee, toen ik eind 2009 met andere vrienden Jethearts (Roxx Action in die tijd) oprichtte. Glam Rock leek nog wel mijn ding te zijn en met Jethearts speelden we 50 shows in binnen- en buitenland. Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde toen de band in 2015 is gestopt.

Kju Pictures - Jethearts 2014

 

Ik ben echter niet de man om bij de pakken te blijven zitten en startte meteen een nieuwe groep. Met Antzaat kreeg ik de mogelijkheid om mijn drumskills verder uit te breiden. Blastbeats zijn schering en inslag bij Black Metal, dus moest ik wel wat extra oefenen om het fysiek aan te kunnen. Na veel repetities zijn we er in 2017 in geslaagd om een pracht van een EP uit te brengen, genaamd "The Black Hand of the Father". Met deze EP op zak zijn we een jaar later op Europese tour geweest met enkele grotere bands. Deze tour bracht ons van Groningen via Parijs en Milaan tot Boedapest.

Eleni Baert - Antzaat 1

 

Black Metal is een schitterend genre om te spelen, maar toch miste ik wat Glam Rock in mijn leven. Dus toen enkele vrienden vroegen of ik bij Midnight Animal wou komen, zei ik direct "Ja!". Het was meteen raak. Bij elke muziekwedstrijd waar we aan meededen, kregen we een podiumplaats.

Studiomamma - Midnight Animal 2
 

Enkele maanden geleden hebben we een energieke videoclip gereleased. We zijn in 2019 van plan dit liedje en anderen op te nemen. Tot dan: enjoy the clip!

Related posts